IMG_7576.png

Menu

This is the page description.

 

—  menu  —

De koks van restaurant ’t Fnidsen laten zich graag leiden door wat het seizoen brengt. Onze biologische moestuin is daardoor nauw met de keuken verbonden. De gerechten zijn geïnspireerd op het seizoen, waarbij groenten een belangrijk onderdeel zijn, vooraf is niet precies te zeggen welke gerechten er wanneer op de kaart zullen staan. Onze keuken is ambachtelijk en alles wordt zelf bereid, zonder het gebruik van kunstmatige toevoegingen. Er wordt zoveel mogelijk met eerlijke en biologische producten gewerkt. Het liefst uit de directe omgeving!

Bekijk hier ons menu voor Kerst 2019!

 
 

—  Diner  —

—  Chefs menu  —

3 – gangen Chef’s menu -€37,50
4 – gangen Chef’s menu - €42,50
5 – gangen Chef’s menu - €50,00

BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT
3 – gangen - €19,50
4 – gangen - €25,50
5 – gangen - €31,50

Voorgerecht:
Snoekbaars
Appel – Mosterd - Zuurkool

Tussengerecht:
Varkenswang
Chorizo – Paprika - Aardappel

Hoofdgerecht:
Staartstuk
Pastinaak – Cepes - Truffel

Pré Dessert:
Kaas
Geselecteerde kazen van Kaashuis Zuivelhoeve aan tafel gesneden
In plaats van zoet dessert, heeft een kaas dessert 5,00 supplement

Zoet Dessert:
Vijgen
Caramel – Pecannoten - Vijgen

 
 

—  A la cart menu  —

 
 
IMG_7574.png


—  Lunch  —

Modern dishes that capture the flavors of the season

 
 
IMG_6425.jpg


—  Ontbijt  —

Op donderdag / vrijdag / zaterdag en zondag vanaf 9:00 uur voor slechts 12,50 per persoon

—  luxe ontbijttafel  —

Croissant
Yoghurt, vruchten en granola
Een gebakken of gekookt ei
Diverse broodjes
Vlees- en kaaswaren
zoetigheid
Incl: 1 warme drank en 1 Jus d’ orange of melk
12,50