Bier en Wijn Diner

Bier & wijn diner

 

Na een zeer geslaagde eerste editie van het Bier & Wijn diner hebben we een tweede editie! Op donderdag 27 november en vrijdag  28 november kunt u dubbel culinair genieten van een viergangendiner met bijpassende wijnen en bieren. Elk gerecht wordt gecombineerd met zowel een bier als een wijn, uitgekozen door chef-kok Maik Commandeur, Register vinoloog Margret Weijers en biersommelier Frans Ruiter.

Het diner kost € 97,50 en omvat een aperitief, amuse, 4 gerechten, 4 wijnen en 4 bieren De inloop is tussen 18:00 en 18:30 uur, het diner start om 19:00 uur.
Allergieën of intoleranties kunnen worden doorgegeven bij de reservering. Annuleren is kosteloos tot een week voor het event, daarna is een aanbetaling van € 20,- per persoon niet restitueerbaar. Reserveer nu je tafel via de website en wees verzekerd van een plek.