U kunt bij ons heerlijk overnachten in de binnenstad van Alkmaar in verschillende typen kamers.

 
 

Fnidsen kamer

De Fnidsen kamers zijn met zorg en aandacht ingericht en hebben allen een eigen karakter. De kamers zijn voorzien van alle denkbare gemakken waaronder airconditioning en wifi. De kamers, gelegen op de 1e en 2e etage, zijn via een trap bereiken.

In de Fnidsen kamers staat een comfortabel 2-persoonsbed (1.80 breed). Het open karakter van de kamers wordt benadrukt doordat de hotelkamer en de badkamer veelal in elkaar overlopen. De badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche. 

 

fnidsen patio kameR

Op zoek naar een comfortabele hotelkamer met een eigen terras? Dan is de Fnidsen patio kamer een goede keuze. De Fnidsen patio kamers zijn gelegen op de 1e etage en zijn via een trap te bereiken. De sfeervolle kamers hebben allen een eigen karakter en zijn voorzien van alle denkbare gemakken waaronder airconditioning en wifi.

In de Fnidsen patio kamer staat een comfortabel twin bed (2x 0.90 breed). De hotelkamer en de badkamer lopen veelal in elkaar over en alle badkamers zijn voorzien van een heerlijke regendouche. De kamers hebben een compacte patio, een luxe middenin de stad!

 

fnidsen suite

De Fnidsen suites hebben allemaal een eigen karakter en zijn met aandacht en oog voor detail ingericht. Zowel de kamer als de badkamer zijn ruim van opzet. De badkamer beschikt niet alleen over een heerlijke regendouche maar ook over een luxe ligbad!

De Fnidsen suites zijn voorzien van alle denkbare gemakken waaronder airconditioning en wifi. De kamers zijn gelegen op de 1e en 2e etage en zijn via een trap bereiken. In de Fnidsen suite staat een comfortabel 2-persoonsbed (1.80 breed).